klagande inlägg med tankar


 
Två stycken bilder på mig och bästa vännen när vi fotade i ett jakttorn för några veckor sedan, kallt med roligt var det! Kommer ihåg när man håller i kameran varför man tycker det är så roligt, när det går en lång tid emellan gångerna glömmer man bort det. Synd tycker jag! Fotade syster igår också, och det var verkligen jätteroligt och hon blev jättefin på alla bilder. Ska lägga upp det någon dag när jag har tid.
Tid är någonting som jag inte längre har känns det som, skolan tar upp dagar, eftermiddagar, kvällar och helger. Träningen tar upp kvällarna och helger och jag försöker hitta tid för att göra annat men det är svårt. Men antar att man får prioritera skolan och fritiden, och på ta om det så har jag och vännerna bestämt att 2013 ska bli ett bättre foto år än 2012, hoppas det!! 
 
Denna helgen har i alla fall varit den bästa på hela januari månad. Fredagskvällen spenderades med mina underbara och bästa vänner med bio och restaurangmys. Vi såg på filmen EGO, enligt min mening den bästa svenska filmen som har gjorts, otroligt bra! Lördagen var det match som vi vann och jag gjorde poängrekord, wii :D. På kvällen var det kalas för morfar, mamma och pappa med bästa släkten, mys! Söndagen spenderades mest med näsan i skolböckerna men hann även med att fota Moa. Bästa helgen!!

2013

        
Då var 2012 slut och jag välkomnar 2013 med ett stort leende.Det nya året firades in med middag med fina vänner och sedan vidare för fest inne i stan, kunde inte fått ett bättre avslut eller en bättre början på 2012/2013!!
 
Sammanfattar 2012 som ett toppen år!! Fått många nya fina vänner, umgås med familj, släckt och vänner så mycket det går emellan allt skolarbete. Har även sommarjobbat och fått min första lön, köpte ett nytt objektiv som nästan alltid är på kameran. Rest både med familjen och på egen hand vilket jag aldrig kommer att glömma, något av det bästa jag har gjort hittills i livet, så sjukt kul hade vi!! Blivit intervjuad av tidningen och fått bilder publicerade i den. Att bli brunnet har jag också hunnit med, annars så har jag bakat och fotograferat, hoppas mer på dessa två saker 2013.
 
2013 hoppas jag förövrigt kommer bli ett toppen år. Ser framemot skidresa med bästa vän, drömresan till Florida om tre månader, att jag förhoppningsvis kommer hålla ett körkort i handen under sommaren, kanske en solsemester med mina bästa vänner, sista året på gymnasiet och mycket mycket mer...♥
 

RSS 2.0