2013

        
Då var 2012 slut och jag välkomnar 2013 med ett stort leende.Det nya året firades in med middag med fina vänner och sedan vidare för fest inne i stan, kunde inte fått ett bättre avslut eller en bättre början på 2012/2013!!
 
Sammanfattar 2012 som ett toppen år!! Fått många nya fina vänner, umgås med familj, släckt och vänner så mycket det går emellan allt skolarbete. Har även sommarjobbat och fått min första lön, köpte ett nytt objektiv som nästan alltid är på kameran. Rest både med familjen och på egen hand vilket jag aldrig kommer att glömma, något av det bästa jag har gjort hittills i livet, så sjukt kul hade vi!! Blivit intervjuad av tidningen och fått bilder publicerade i den. Att bli brunnet har jag också hunnit med, annars så har jag bakat och fotograferat, hoppas mer på dessa två saker 2013.
 
2013 hoppas jag förövrigt kommer bli ett toppen år. Ser framemot skidresa med bästa vän, drömresan till Florida om tre månader, att jag förhoppningsvis kommer hålla ett körkort i handen under sommaren, kanske en solsemester med mina bästa vänner, sista året på gymnasiet och mycket mycket mer...♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0