Om mig

Om mig

Du har kikat in på länken ”Om mig” vilket kanske betyder att du vill veta lite mer om mig, så varsågod och läs. Lite kort information om mig, om det är någonting du undrar är det bara att skicka iväg en kommentar.  

1 juni 1995 föddes det en flicka på Trollhättans BB. Hennes namn blev Klara Matilda Hansson...

Jag är nu, vid 15 års ålder bosatt med min familj på en halv ö ut i Vänern.
Min familj består av min mamma, min pappa, min lilla syster och min katt. En helt vanlig familj i Sverige. Min familj skulle nog beskriva mig som en glad och envis tjej. Jag ger absolut inte upp i första taget, om jag har bestämt mig för en sak gör jag det tills jag klar det.  
Jag och min familj älskar att resa, det är våran passion. Vi sparar pengar för att kunna resa, under åren från femman har vi hinnit med att resa genom hela Europa. Våra mål genom åren har varit Österrike, Frankrike och Kroatien. Det har varit väldigt lärorika och roligt, så om ni undrar någonting om resor kan ni kanske fråga mig.

Min tid efter skolan tillbringar jag helst på basketplanen, med mina kompisar eller så är jag ute i skogarna med kameran. Basketen tar upp en väldigt stor del av min fritid, likaså fotograferingen. Det är de jag brinner för, bollen eller kameran. Så den är bloggen handlar just om min passion till fotografering, ni kommer få följa med mig och min älskade kamera in i skogarna och ut på fälten. Jag kommer ge lite tips och trix hur man får de bästa bilderna, de inläggen har jag döpt till fotofix. Så om det är något ni undrar kan ni kicka in där eller skriva en kommentar.

Hoppas att du stannar och fortsätter läsa och titta på mina bilder, om du gör det hoppas jag att du kommer att trivas!

Puss och Kram

RSS 2.0